Skip to content
Početna / Aktuelnosti / Završena II generacija Političke Akademije

Završena II generacija Političke Akademije

U Baru je ovog vikenda organizovan V modul Političke Akademije 2021. Posljednji modul, pod nazivom “Budućnost politike” imao je za cilj da učesnicima omogući praktična znanja iz oblasti organizacije društvenih i političkih kampanja.

Na temu budućnosti politike učesnici su razgovarali sa Borislavom Banovićem, politikologom, dugogodišnjim poslanikom u Skupštini Crne Gore i zamjenikom predsjednika Socijaldemokratske Partije Crne Gore nakon čega je uslijedio trening iz oblasti organizacije političkih i društvenih kampanja koji je vodio Darko Ivanović, inovator, režiser i izvršni direktor Digital Den Huba. Ivanović je sa učesnicima podijelio svoja iskustva u organizaciji političkih kampanja i pokazao im komparativna iskustva u organizaciji istih.

Predavanje na temu vizije politike za XXI vijek održao je Mirko Stanić, šef medijskog pula i član predsjedništva Socijaldemokrstske partije Crne Gore koji je nakon toga polaznicima i polaznicama podijelio sertifikate o uspješnom učešću na Političkoj Akademiji 2021.