Skip to content
Početna / Aktuelnosti / Javni poziv za učešće na »Političkoj Akademiji 2022«

Javni poziv za učešće na »Političkoj Akademiji 2022«

Zadovoljstvo nam je da najavimo da naš najpopularniji program postaje tradicija! Već treću godinu zaredom učimo vas novim znanjima i vještinama. Vaše je samo da se prijavite i pokažete zašto ste baš vi idealan kandidat/kinja!

Fond za progresivne politike u saradnji sa Laburističkom partijom Velike Britanije i Socijaldemokratskom partijom Crne Gore otvara poziv za sve mlade od 18 do 30 godina starosti da se prijave na »Političku akademiju 2022«.

»Politička akademija 2022« zamišljena je kao projekat koji ima za cilj da okupi mlade ljude sa područja cijele Crne Gore i ponudi im znanje, iskustva i vještine potrebne za uspješno političko i društveno djelovanje, proširi njihove vidike i nauči ih zašto je društveni aktivizam važan. Uvjereni smo da su upravo mladi pokretači promjena zbog čega ćemo u toku akademije  pokrenuti debatu o temama relevantnim za pripadnike ove grupacije, aktuelnim društvenim i poličkim temama kao i organizovati radionice koje će za cilj imati lični razvoj kao i edukaciju u oblasti političke organizacije.

»Politička akademija 2022« biće realizovana u periodu od šest mjeseci počevši od novembra 2022 godine u obliku pet vikend seminara (od petka poslijepodne do nedelje poslijepodne) na različitim lokacijama u Crnoj Gori. Nakon uspješnog završetka programa kandidatima će biti dodijeljeni sertifikati o učešću. Diplome će dobiti oni učesnici koji budu aktivno učestvovali na 4/5 seminara.

Organizatori »Političke Akademije 2022« snosiće troškove puta, smještaja, hrane i radnih materijala za učesnike, kao i organizacione troškove programa. Broj učesnika ograničen je na 20.  Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem prijavnog obrasca u kom će unijeti podatke o sebi i svojim interesovanjima. Unutar popunjenog obrasca molimo Vas da obavezno popunite sva polja jer će Vaši odgovori imati presudnu ulogu u odabiru kandidata/kinja.

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje. Ispunjene obrasce je potrebno dostaviti najkasnije do 28.10.2022. godine u 12h na email adresu: office@progresivnepolitike.me

Naknadne prijave neće biti uzete u razmatranje.

Radujemo se budućim druženjima.